Pronájem bytu 2+1 55 m², Frýdek-Místek

10 350 Kč za měsíc C + služby 2220, kauce 20700, + adm. poplatek 6000
1/6
Heimstaden Czech s.r.o.

Heimstaden Czech s.r.o.

Ostrava, Gregorova 2582/3

Popis nemovitosti

Pronájem bytové jednotky 2 + 1, ul. Marie Majerové 490, Frýdek-Místek k dlouhodobému pronájmu s možností trvalého pobytu. Byt v původním stavu.
Frýdek-Místek je vstupní brána do Beskyd. Město na soutoku řeky Morávky a Ostravice s dostatkem zeleni, parky, dětskými hřišti a krásným výhledem na okolní hory. Ve městě je několik základních škol a dvě gymnázia. Volnočasové centrum Klíč s dostatečnou nabídkou kroužků pro děti, vyhlášená šachová škola, zimní stadion, atletický stadion a samozřejmě fotbalový stadion. Ve volném čase je možno využít cyklostezku spojující Ostravu s Beskydy nebo areál u přehrady Olešná s aquaparkem, minigolfem a dalšími sportovišti a atrakcemi pro malé i velké. Kvalitní lékařskou péči zajištuje Nemocnice a poliklinika. Ve městě je velmi aktivní spolek pro seniory s vlastní budovou, pořádající řadu akcí a zájezdů. Výborná dopravní dostupnost do Ostravy a to jak autem tak vlakem nebo autobusy. Bydlení ve FM je velmi příjemné a pohodlné.
Byt momentálně prochází rekonstrukcí. Měníme instalace. Pokládáme nové plovoucí podlahy. Dáváme nové interiérové a vstupní dveře. Děláme novou koupelnu a WC. Byt bude jako nový.
V dosahu školka, škola Hypermarket Tesco, autobusová zastávka, parkování před domem.

Základní údaje

Elektřina 230 V
Zdroje vody Veřejný vodovod
Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
Konstrukce Panelová
Balkóny Balkon
Zdroje vody Veřejný vodovod
ID nemovitosti F2462486
Vlastnictví soukromé
Stav objektu Dobrý
Plocha užitná 55 m²
Patro 2
Energetická náročnost C - Úsporná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

Heimstaden Czech s.r.o.

Ostrava, Gregorova 2582/3

Zobrazit kompletní nabídku RK

Heimstaden Czech s.r.o.

Sdílet nemovitost